HOME.PRODUCTEN.DIENSTEN.CONTACT.NIEUWS.OVER ONS.
-  PSTAMP.COM  -  Alle rechten voorbehouden  -  All rights reserved  -
©
 Algemene Voorwaarden | Privacybeleid | Sitemap
Sitemap
Privacybeleid PSTAMP
Algemene Voorwaarden PSTAMP
CONTACT

pstamp.com

HOME
HOME
OPRICHTER

“Hein Winkelaar is de oprichter van PSTAMP.

Hij studeerde Chemische Technologie en begon

zijn werkzaam leven in R&D. Hier ontwikkelde hij

gestructureerde mathematische modellen om reacties en fysische scheiding te voorspellen. Later combineerde hij zijn fundamentele kwaliteiten en ervaring met engineering tot een innovatief industrieel proces. Winkelaar is eerste auteur van een wereldwijd patent (WO0138283 / EP1232137).

 

Door het internationaal werken en leven raakte Winkelaar geïnteresseerd in het optimaliseren van Operatie. Als Manager Operations werd Hein Winkelaar getraind door de Japanse grondleggers van TPM/LEAN (JIPM/JMAC).

 

Één belangrijk Japans grondbeginsel raakte hem het meest: “Het stimuleren van de dagelijkse waakzaamheid van alle medewerkers”. Als Manager Operations van 4 fabrieken, gebruikte Winkelaar de Methodologie om de productiviteit en de moraal te verhogen, wat resulteerde in een veel gezondere financiële situatie. Een lagere kostprijs, een stabieler proces en gewaardeerde collega’s. De fabrieken van Winkelaar werden meerdere malen met de “Best Plant Award” bekroond. Ook was hij verantwoordelijk voor de implementatie van TPM/LEAN in de internationale organisatie. De visuele werkinstructies dienden als voorbeeld voor veel fabrieken.

 

Hein Winkelaar werkt ook als gastdocent aan de Hogeschool van Utrecht. Waarbij Operationele Optimalisatie en Asset Management centraal staan. Op conferenties en congressen wordt Winkelaar vaak als gastspreker uitgenodigd, om zijn visie te delen over toekomstige verbeteringen en kansen in de Westerse industrie. “Soms is het heel simpel, zorg dat je het meest verwaarloosde industriële instrument beter benut; de ogen van alle medewerkers”, concludeert Winkelaar.”

 

Meer informatie op LinkedIn (CV)

De medewerkers van PSTAMP hebben ruime industriële ervaring binnen afdelingen als Operations, Onderhoud, Engineering, Research, Planning, Finance, Kwaliteit, Veiligheid en Milieu. PSTAMP combineert deze praktische ervaring met een gedetailleerde kennis van het TOYOTA Production Systeem (LEAN / TPM).

ONZE KLANTEN

Binnen verschillende industrieën worden dagelijks; (mogelijke) verliezen zichtbaar gemaakt, inspectieresultaten geborgd, wettelijke checks geregistreerd, etc. met behulp van onze P-Stamp©-systemen. Door gezamenlijk te inspecteren en te verbeteren wordt de productie veiliger, gaat productiviteit omhoog en is iedereen bewust van zijn/haar bijdrage aan de organisatie.

Klik hier voor onze PRODUCTEN

 

Tevens assisteert PSTAMP enkele bedrijven met de praktische implementatie van TPM / LEAN.

Klik hier vor onze DIENSTEN

 

Klik op de onderstaande afbeelding voor een overzicht van onze klanten:

ERVARING
KLANTEN